12.9.2012

Onnenhattaroita

 Heeeeiii, täällä ollaan taas. Yök mikä tauko tullut taas kirjotelussa, mutta nyt on muut hommat vienyt voiton aina kun on sitä luppoaikaa ollut. Mut monta blogipostaus-ideaa muhii kyllä päässä, joten ehkä niitä nyt sitten taas tullee :)
 Me käytiin Ruotsissa yhessä second hand-puojissa ja tein siellä ihan mahtavia ostoksia. Tuossa lattialla on reilu 5metrin pätkä Tampellan kangasta <3 Just täydellinen! Niin mun värit ja sopii syksyiseen sisustukseen, onkin jo päätynyt olohuoneen ikkunaan. 

Toinen iiihana löytö oli tuo Pikku-Karhun slipoveri. Hinta 10kr ja just niin retro ja mun makuun ku olla ja voi. Ja poika tykkäs itekkin! Merkki on Pomperipossa, made in sweden, mutta en oikein mistään löytänyt infoa tuosta merkistä. Harmi.


Yläolevat vaatteet ompelin tilauksesta eräille ihanille muksuille. Karhupaita kokoa 98 ja ompputunika 74.

On se muuten siistiä, kun voi omasta kasvihuoneesta hakea kesken ruuanlaiton vähän mausteita ja muita raaka-aineita. Tomaatit ei läheskään kaikki kerennyt kypsyä, en tiedä oliko syy sateisessa kesässä vaiko hortonoomien taidottomuudessa ;) Mutta loput kypsykööt sisällä lämpimässä!


 Viikonloppuna juhlittiin pikkusiskon synttäreitä ja sisko tilas minulta sinne macaroneja ja lohipasteijoita. 
Innostuin vähän noitten macaronien kanssa ja halusin tehdä useampaa makua. 
Ylimpien makuna on maitosuklaa-hasselpähkinä, keskimmäiset pistaasi-tumma suklaa ja alimmat puolukka-valkosuklaa. Kaikki toimi oikein hyvin! 

En jaksa tarkempaa ohjetta nyt kirjoitella, mutta mun mielestä tämä Kinuskikissan resepti on oikein toimiva. Itse muokkailin vähän, esim ekaan satsiin korvasin osan mantelijauheesta hasselpähkinäjauheella ja pistaasi-versioon taas pistaasijauheella.
Lahjaksi sisko sai jotain itse tehtyä (siitä lisää myöhemmin. Liittyy nimittäin tämän syksyn qmis-kankaaseen, josta luvassa ihan oma päivitys) ja reissurahaa. Ollaan lähdössä pienelle joulureissulle Pariisiin, meidän perhe, minun sisko ja äiti. Lähetään ihastelemaan Pariisin joulumarkkinoita. Aaaah, tän joulu-hullun sydän ihan pakahtuu pelkästä ajatuksesta!!

Kuinka onnellinen sitä saakaan olla kun päiviä ilostuttaa tämmöisen nuppuset! Mies pitää tällä hetkellä isäkuukautta ja ollaan vaan hengailtu kotosalla koko porukalla ja ai että on ollut kivaa. Toinen on oppinut vilkuttelemaan ja höpöttelee jo jotain sanoja ja toinenkin oppii koko ajan uutta. Ah, onnea!

3 kommenttia:

  1. Siis aivan ihana tuo Tuuren kuva, missä se kävelee ihan selvästi catwalkilla (Tampella-kankaalla) ku vanaha tekijä! :D Ilme ja asentokin niinku huippumallilla ♥

    VastaaPoista
  2. Joo, mä levitin sen lattialle kuvausta varten, niin johan oli poju lampsimassa päästä päähän mitä erilaisemmilla kävelytyyleillä :) Ja tokihan uutta slipoveria piti esitellä, se kun oli käyttäjän mielestä "aika makee"!

    VastaaPoista
  3. ihanaa uusi postaus vihdoin :) Ihania kuvia ja ihania vaatteita!! :)

    VastaaPoista