10.6.2012

Kuvatulva

Oltiin reissussa. Oli ihanaa! Tavattiin ystäviä, syötiin herkkuja, hulluteltiin perheen kesken. Reissaamisessa ehkä kuitenkin parasta on se kotiinpaluu. Koti tuntuu vielä tavallistakin ihanammalta paikalta aina hetken muualla oleilun jälkeen. Kuvien avulla kerron teille jotain:

Miljoonasyämmet kapsäkkiin ja menoks! Kiljusen herrasväki saapuu.
Menoa ja meininkiä Malminkartanossa. Meijän muksupuksut on ruennut hirveesti leikkimään yhessä. Se on tosi ihanaa ja ihan haltioissaan seuraa kun ne räkättää toisilleen :')
Ennätin ennen lähtöä ommella surauttaa muruille muutamia reissuvaatteita. Lyytinen sai iiihanasta Kioskikissasta itselleen liivarin.
Mentiin kivalla porukalla piknikille Espan puiston. Piknik-eväät napattiin mukaan Stockmannin herkusta. Oli caesar-salaattia, pekoni-perunasalaattia, vuohenjuustoleipää ja kaikkea muuta pikkusuolaista.
En voi ikinä tyytyä pelkästään kattelemaan Stockan herkun kakkutiskiä ;) Onneks täällä meillä ei oo tollasia!
Korkeasaaren lauttaa odotellessa maiskuteltiin ihania "mankisoita".



Lounastin ystävän kanssa Helkassa. Mieletön paikka. Ihanan skandinaavinen, suomalaista designia käytetty sisustuksessa. Hyvä fiilis ja ruoka.


Loman huipennukseksi päästiin Riihimäelle erään ihanan ystävän luo kylään.

En voinut lakata ihastelemasta ystäväni taloa. Se on rintamamiestalo niinkuin meillä, mutta niin kovin erilainen kuitenkin. Sisustettu mahtavalla maulla, niinkuin osasi odottaakin ;) Talon ikä huokui ihanasti alkuperäisistä pinnoista.
Baileys-juustokakku testattu Kinuskikissan reseptiä hieman mukaillen. Oli ihan hyvää, mutta uskon että jos likööreistä kovastikkin tykkäilee niin tää kakku maistuu ja kovaa!

Pienellä tuli väsy. Hellunen!

Kana-aura-ananas-pitsa barbeque-kastikeella, parmesan-juustolla ja tuoreilla yrteillä. Toimii!

Mun mies valmistui ja pitihän sen kunniaksi kakku tehdä. Perinteinen mansikka-banaanikakku suklaakermalla. Oivoi, sitä ootellessa kun saapi tuoreita oman paikkakunnan mansikoita :)

Edellinen päivitys oli näköjään 100. laatuaan. Olin aiemmin suunnitellut sen kunniaksi jotain spesiaalia. Unohtui! Noh, ei se mitään. Tästä bloggauksesta on tullut mulle ihana harrastus. Teen tätä pääsääntöisesti itseäni varten, pidän kuvallista päiväkirjaa. Nyt jo huomaan, miten ihanaa on lukea vaikkapa vuoden takaisia päivityksiä :) 
Tilastot kuitenkin kertoo, että päivittäin kymmeniä joskus jopa satoja eksyy tänne blogiin. Jos edes muutama heistä pysähtyy lukemaan tai katselemaan kuvia hetkeksi, huudan "JEEE!". 
Jos luet tämän, sanon sinulle moi ja toivotan tervetulleeksi uudestaankin :) 
Kesäntuoksuisia päiviä!

2 kommenttia:

  1. Olen koko blogisi lukenut pian läpi! Aivan mahtavia kuvia ja ihania postauksia,tähän niin sanotusti uppoutuu lasten päiväuniaikaan :) Laitoinkin sulle jo pipo tilausta tulemaan fb:n kautta,niin kovasti kerralla ihastuin sun tekeleihin ja tähän koko kokonaisuuteen,ihanaa luettavaa kertakaikkiaan!! Hei mistä olet ostanut vai olitkohan saanut äidiltäsi tytön syntymän jälkeen lahjaksi,siis sen telineen missä muffinseja? :) kovasti haluisin itselleni myös sellaisen mutta löytynyt vain isompia mihin useampi mahtuu :)

    VastaaPoista
  2. Mahtava kuulla! :) Tällainen kommentti on kyllä aivan mielettömän ihana saada! Välillä tuntuu, ettei oo mitään järkeä tänne kirjoitella ja ei jaksaiskaan, mutta tämmöinen kommentti kyllä piristää mieltä tosi paljon. Kiva, että joku käy täällä näitä höpinöitä lukemassa :)

    Muffinssi-teline oli muistaakseni tilattu Hobby Hallista. Nopeasti googlaamalla löysin tällaisen: http://www.kakkusankarit.fi/Muffinssiteline-28-kpl
    Näyttäis samanlaiselta kun se minun. Ullan unelma-nettipuodissakin näytti olevan kivoja telineitä! ;)

    VastaaPoista